top of page

Samenwerking Vechtcollege en SnapWiskunde.nl

Aankomende zomervakantie zal SnapWiskunde de wiskunde bootcamps gaan verzorgen voor het Vechtcollege in Breukelen.Wiskunde A en Wiskunde B Bootcamps


Vanaf 24 augustus zal SnapWiskunde een aantal Bootcamps organiseren voor de leerlingen van het Vechtcollege in Breukelen.

In deze extended bootcamps zullen de leerlingen opnieuw de kern van de onderbouw stof behandeld krijgen om zodoende goed voorbereid te zijn op de stof in de bovenbouw. Dit zal zowel voor Wiskunde A als Wiskunde B worden gegeven.


De docenten van het Vecht-College zien dat leerlingen regelmatig met een grote achterstand voor het vak wiskunde instromen. Daarom organiseren zij voor (nieuwe) Vecht-College leerlingen bootcamps die een achterstand of veel moeite hebben met wiskunde.


De bootcamps zijn een effectief middel om achterstanden bij wiskunde in korte tijd weg te werken. In slechts een paar dagen worden specifieke thema's of onderwerpen van een schooljaar efficiënt herhaald zodat leerlingen maximaal voorbereid starten aan het nieuwe schooljaar. Zo verbetert een leerling zijn of haar  basisvaardigheden en scoort hij of zij beter op het vak wiskunde.


 

Voor meer informatie over het Vechtcollege of over deze bootcamps kijk dan op https://vecht-college.nl/particulier-onderwijs/wiskunde-bootcamps/

46 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page