top of page

EXTENDED

Extended

Bootcamps

mavo/havo/vwo

bovenbouw

De Extended Bootcamps worden gebruikt om grotere en meerdere thema's in de wiskunde te behandelen. Omdat de Extended Bootcamps uit 5 dagen bestaat is er simpelweg meer tijd om theorie te behandelen en opgaven te maken.

 

Deze Bootcamps worden dan ook voornamelijk ingezet als voorbereiding van SEs. Vlak voor de SEs worden de sessies ingepland en onderwerpen behandeld.

Welke stof dat precies is hangt af van jouw school en welke wiskunde boeken er gebruikt worden. Het zijn echter altijd een paar hoofdstukken uit Getal & Ruimte of uit Moderne Wiskunde. Daarom ideaal voor een Extended Bootcamp.

Ook zijn er een tweetal Extended Bootcamps ontwikkeld om leerlingen die naar de bovenbouw gaan of in de bovenbouw zitten nog een overzicht en herhaling te geven van de kerncomponenten van Wiskunde A en Wiskunde B uit de onderbouw.

Dus mocht je Wiskunde A ofB kiezen op havo of vwo, dan kan een herhaling van de essentie van Wiskunde A of B die je in de onderbouw hebt gehad zeer welkom zijn.

Maar regelmatig haken ook leerlingen aan die al in de bovenbouw zitten om nog even te refresen met de basis elementen uit de onderbouw voor Wiskunde A of B.

 

Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op.

bottom of page