In 1 of 2 dagen jouw wiskunde kennis weer op peil brengen?

SNAPWISKUNDE.NL Bootcamps

 

Grote achterstand of moeite met Wiskunde?

 

mavo, havo of vwo?

Voorbereiding op het nieuwe leerjaar of simpelweg basiskennis bijspijkeren?

 

Neem dan deel aan onze succesvolle bootcamps zodat ook jij na afloop kan zeggen: 

 

"Ik snap het!"

 

Wat is het?

Bootcamps zijn 1 of 2 daagse (online) bijeenkomsten waar we zowel de theorie als opgaven behandelen rondom specifieke thema's. Het doel van deze bootcamps is om in korte tijd, 1, 2 of zelfs 5 dagen, veel wiskunde kennis op te doen wat niet lukt in een uurtje bijles of tijdens de lessen op school.

Hoe werkt het?

Een bootcamp dag is opgedeeld in een aantal uur theorie, waarna je zelf thuis de opgaven gaat maken. Uiteraard kom je daarna terug en worden de opgaven samen nagekeken en besproken.

Wanneer?

Bootcamps worden gehouden in de vakantieperioden, maar ook op schooldagen bijvoorbeeld van 17:00 - 20:00 of gewoon een middag. We houden hierbij zoveel mogelijk rekening met jouw rooster.

Welke bootcamps zijn er?

Er zijn verschillende bootcamps ontwikkeld die verder op deze pagina worden besproken zoals een Mini Bootcamp om snel kleinere onderwerpen te tackelen,  Standaard Bootcamps voor grotere onderwerpen zoals basisvaardigheden of lineaire- kwadratische formules, tot aan echt grote onderwerpen in de Extended Bootcamp waar we de kern van een schooljaar of zelfs kern onderbouw stof behandelen nodig voor Wiskunde A of Wiskunde B voor bovenbouw leerlingen...

 

Ik wil meer weten

Neem voor meer informatie contact met ons op.

 
 

Mini Bootcamps

De Mini Bootcamp bestaat uit:

- 3 tot 4 uur theorie

- ong. 2 uur huiswerk maken (zelfstandig)

- 1 uur nakijken
 

De Mini Bootcamp leent zich prima voor het effectief voorbereiden op jouw komende wiskunde toets, bijvoorbeeld in een toetsweek. Daarnaast kan de Mini Bootcamp ook goed gebruikt worden om wat kleinere onderwerpen uit de wiskunde te behandelen.

 

Kortom, onderwerp is vrij te kiezen en moet passen binnen de 3-4 uur uitleg. Inplannen gaat in overleg en op basis van beschikbaarheid.

 

De Mini Bootcamp kan gegeven worden op 1 dag, bijvoorbeeld in vakanties of aan het einde van schooldagen. Dan zullen theorie en nakijken op aparte schooldagen onderling gepland worden.

 

De Mini Bootcamp is geschikt voor mavo/havo/vwo, ongeacht leerjaar.

Op een vlucht

Standaard

Bootcamps

We weten het eigenlijk allemaal. De bouwstenen bij Wiskunde zijn belangrijk om überhaupt wiskunde te snappen maar ook daarop volgende onderdelen of hoofdstukken grijpen continu terug naar deze basisvaardigheden. Daarom zijn er een aantal Standaard Bootcamps ontwikkeld.

 

De Standaard Bootcamp bestaat uit:

- 8 uur theorie

- ong. 4 uur huiswerk maken (zelfstandig)

- 4 uur nakijken

 

Deze Standaard Bootcamps zijn bootcamps over de meest voorkomende onderwerpen bij leerlingen en zijn qua onderwerp daarom ook reeds bepaald.

 

De volgende Standaard Bootcamps zijn beschikbaar:

1. Basisvaardigheden Bootcamp

Hier leer je onder andere basisvaardigheden zoals rekenen met negatieve getallen, breuken, machten en met variabelen. Ook het juiste gebruik van rekenregels en haakjes uitwerken komen voorbij.

​2. Lineaire formules Bootcamp

Deze staat onder andere in het teken van het oplossen van lineaire vergelijkingen, het tekenen van grafieken, het zelf kunnen opstellen van  lineaire vergelijkingen …

3. Kwadratische formules Bootcamp

Hier staan we onder andere met name stil bij ontbinden in factoren, de verschillende mogelijkheden om kwadratische vergelijkingen op te lossen, bepalen van snijpunten en toppen…

 

Deze Bootcamps zijn geschikt voor mavo/havo/vwo, ongeacht leerjaar.

 
Close up a blue toned calendar page.jpg

Bootcamp Plus Abonnement

Per schooljaar kan er een Bootcamp Plus abonnement worden afgesloten. Hiermee kunnen leerlingen met korting deelnemen aan SnapWiskunde Bootcamps.

Met dit abonnement kun je 4 Mini Bootcamps of 2 Standaard Bootcamps gegarandeerd in een schooljaar volgen. Naast korting, ben je daarmee ook meteen verzekerd van een plekje.

Neem voor meer informatie over de voordelen van een Bootcamp Plus abonnement, neem dan contact met ons op.

Extended

Bootcamps

De Extended Bootcamp bestaat uit:

- 15 uur theorie

- ong. 6-10 uur huiswerk maken (zelfstandig)

- 5 uur nakijken

 

De Extended Bootcamps worden verdeeld over 5 dagen en gegeven in de laatste weken van de zomervakantie.

 

De bootcamps hebben een focus op Wiskunde A of Wiskunde B en herhalen de kern van de onderbouw stof die je nodig hebt voor of wiskunde A of B in de bovenbouw.

 

De Extended Bootcamp is geschikt voor bovenbouw havo/vwo.

 
 

©2020 by SnapWiskunde.nl | info@snapwiskunde.nl | contact

  • Facebook
  • Instagram